Урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Кам’яниця Оноківської територіальної громади.

Сьогодні, відбувалося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Кам’яниця Оноківської територіальної громади. Серед гостей заступник начальника Ужгородської РВА Віталій Дупин та представники німецького товариство «Допомога народу України».

Для жителів села та громади в цілому відкриття амбулаторії – це дуже важлива подія – тепер вони матимуть змогу отримувати якісну та доступну медицину в комфортних умовах.

Просторе і гарне приміщення, що відповідає сучасним стандартам, з усім необхідним обладнанням для надання первинної медичної допомоги, збудоване у рамках проєкту «Доступна медицина». У приміщені розміщені кабінети лікарів, процедурна, кабінет щеплень, реєстратура. Також передбачено умови для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Будівництво амбулаторії здійснювалось із залученням субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в рамках державної програми „Доступна медицина", спрямованої на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості та співфінансуванням з місцевого бюджету. Амбулаторія забезпечена необхідним обладнанням для надання якісної медичної допомоги мешканцям громади.

Віталій Дупин привітав жителів з визначною подією, побажав усім міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів в житті, щоденній праці на благо їхніх родин, громади та України. А також, за благодійну допомогу у забезпеченні найнеобхіднішим внутрішньо-переміщених осіб, які проживають на території Ужгородського району подякою Ужгородської районної державної адміністрації – Ужгородської районної військової адміністрації нагородив німецьке товариство «Допомога народу України».

Остання зміна сторінки: 17-10-2022 11:47