Сьогодні відкрили новий, сучасний Центр обслуговування клієнтів ТОВ „Закарпаттяенергозбут”

Новий, сучасний, комфортний Центр обслуговування клієнтів ТОВ „Закарпаттяенергозбут” відкрили сьогодні, 17 лютого, в місті Ужгород. Приміщення розташоване в зручному місці, усередині – відремонтовані приміщення, зручна операційна зала, оснащені всім необхідним робочі місця для працівників товариства. У відкритті взяли участь голова Ужгородської районної державної адміністрації Радіон Кіштулинець, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Пацкан, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керівник товариства Наталія Німець, партнери товариства та запрошені гості.

Сучасний ремонт приміщення, приємний дизайн, зручні місця для роботи з юридичними та фізичними особами, термінали для оплати послуг, комфортні локації для очікування відвідувачів із дітьми, а також корпоративний стиль усіх працівників офісу – метою відкриття нового Центру обслуговування клієнтів стала ціль стати ближчими до споживачів, і спростити зв’язок між компанією та її клієнтами.

Директор ТОВ „Закарпаттяенергозбут”  Наталія Німець розповіла, що компанія приділяє багато уваги не лише надійності електропостачання, а й підвищенню якості обслуговування клієнтів. У новому приміщенні надаватимуть всі звичні для громадян послуги: консультації, інформацію про нарахування за спожиту електричну енергію, отримання рахунків, перевірку правильності рахунка, подання документів для укладення договорів тощо. Також тут пропонуватимуть ширший спектр послуг, над впровадженням яких наразі працює Група компаній Tolk, до якої входить і ТОВ „Закарпаттяенергозбут”.

Голова Ужгородської районної державної адміністрації Радіон Кіштулинець привітав та побажав успішної роботи колективу, зауважив, що попри процеси діджиталізації цінним все ж таки залишається живе спілкування зі споживачами, роз’яснювальна робота персоналу, оперативне надання кваліфікованих послуг.

Центр обслуговує споживачів електричної енергії міста Ужгород та Ужгородського  району, розташований за адресою: м. Ужгород, вул. Крилова, 10 (будівля колишнього банку навпроти Управління СБУ в Закарпатській області, що поруч із сквером ім. Героїв Майдану.

 

Остання зміна сторінки: 17-02-2022 16:42