В Ужгородській райдержадміністрації обговорили питання щодо забезпечення житлом та покращення матеріально-технічних умов військовослужбовців.

Голова Ужгородської районної державної адміністрації Радіон Кіштулинець провів робочу зустріч з в.о. заступника начальника з тилу 94 Прикордонного загону Денисом Абрамовим. На зустрічі також були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Христина Мацко, народний депутат України команди Президента Михайло Лаба та працівники райдержадміністрації.

Мета зустрічі: обговорення питання щодо забезпечення житлом та покращення матеріально-технічних умов військовослужбовців.

Голова райдержадміністрації вислухав в.о. заступника начальника з тилу 94 Прикордонного загону Дениса Абрамова, який розповів про поточну ситуацію із зазначеного питання, та проінформував про кількість військовослужбовців, які стоять на квартирному обліку.

Задля визначення шляхів, механізму і способів вирішення проблеми  забезпечення житлом військовослужбовців, було вирішено Чопському прикордонному загону подати райдержадміністрації розширену інформацію щодо забезпечення та потреби у житловому фонді для військовослужбовців на 2022 рік, що проживають на території Ужгородського гарнізону.

Остання зміна сторінки: 18-01-2022 14:44