Робоча зустріч з представниками пенсійного фонду та центру зайнятості у Закарпатській області

Під головуванням Радіона Кіштулинця – голови Ужгородської районої державної адміністрації відбулася нарада з питань реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення та ведення обліку осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню та політики у сфері зайнятості населення та трудової міграції, соціального захисту від безробіття на території Ужгородського району. В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Христина Мацко, директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич, перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Кіш та керівники Перечинської, Великоберезнянської, Ужгородської філій Закарпатського обласного центру зайнятості.

У ході зустрічі було обговорено найбільш актуальні питання району, з якими стикаються служби при виконанні покладених завдань, ознайомили голову з своїми основними функціями та технологічними процесами надання послуг.

В цілому нарада пройшла в форматі конструктивного діалогу, намітили ряд питань щодо співпраці по вирішенню проблемних питань у сфері соціального захисту та зайнятості населення.

  

Остання зміна сторінки: 20-10-2021 14:36