Розширена нарада з питання щодо об’єктів незавершеного будівництва, що знаходяться на території району

Голова Ужгородської районної державної адміністрації Радіон Кіштулинець провів розширену нараду з головами та представниками територіальних громад, виконавцями підрядних робіт з питання щодо об’єктів незавершеного будівництва, що знаходяться на території району. У нараді також прийняли участь перший заступник голови райдержадміністрації Христина Мацко, народний депутат України команди Президента Михайло Лаба та відповідальні працівники райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації заслухав голів та представників громад щодо кількості об’єктів незавершеного будівництва, що знаходяться на їх території та проблемні питання щодо недобудови даних об’єктів. А також було обговорено пропозиції щодо завершення будівництва об’єктів та підготовки документів до здачі в експлуатацію.

«Зараз дуже важливо усунути всі недоліки та реально завершити будівництво на об’єктах. Ваше завдання — максимально підготувати проектно-кошторисну документацію, оговорити із підрядниками питання кожної недобудови, вчасно перерахувати кошти та проконтролювати хід будівництва. Кожен з цих об’єктів — ваша власна відповідальність», — зазначив голова Ужгородської РДА Радіон Кіштулинець.

За результатами розгляду питань порядку денного головою РДА дані відповідні доручення.

Остання зміна сторінки: 12-10-2021 13:33