Керівництво Ужгородської райдержадміністрації відвідали центр вакцинації в Ужгороді

Сьогодні в.о. голови Ужгородської райдержадміністрації Христина Мацко та заступник голови райдержадміністрації Віталій Дупин разом із керівником краю, головою Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолієм Полосковим та регіональним координатором вакцинальної кампанії від COVID-19 у Закарпатській області Вікторією Тимчик відвідали центр вакцинації в Ужгороді, що знаходиться в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Оглянули місця роботи лікарів, поспілкувалися з медиками щодо кількості щеплень.

Наразі наша область відповідає критеріям «зеленого» рівня епідемічної небезпеки. Проте, уже починають зростати показники захворюваності та госпіталізації. Саме через це Закарпаття може опинитися на «жовтому» рівні.

А це означатиме нові обмеження, що, зокрема, стосуватиметься і сфери освіти. У разі відсутності у більш як 20 відсотків працівників документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, заклад освіти не зможе надавати послуги. В результаті цього -  негативні наслідки: якщо діти сидять вдома, то і батьки не працюють.

Тому в області постійно проводиться робота щодо інформованості населення про необхідність вакцинації.

Остання зміна сторінки: 11-08-2021 15:05