Робоча поїздка в Оноківську територіальну громаду

Сьогодні в.о. голови Ужгородської райдержадміністрації Христина Мацко, заступник голови райдержадміністрації Віталій Дупин і керівник апарату Руслана Боднарюк в рамках робочої поїздки оглянули, як тривають будівельні роботи нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини та спортивний комплекс в с. Невицьке Оноківської територіальної громади.

 Відсоток готовності будівельно –монтажних робіт АЗПСМ становить  - 90%. Будівництво об’єкта проводиться за кошти субвенції з державного бюджету на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості та за співфінансування з місцевого бюджету, що розпочалося у 2020 році

Роботи, що виконуються підрядною організацією ТОВ «Уж-Строй», тривають дуже активно. Завершення робіт запланували до середини 2021 року. Нова АЗПСМ відповідатиме сучасним вимогам, розробленим у МОЗ України, та буде устаткована необхідним для закладів первинної медицини обладнанням.

У рамках проєкту «Велике будівництво», який здійснюється під патронатом Президента України Володимира Зеленського, в с.Невицьке збудовано сучасний спортивний комплекс який  також під час робочого візиту був оглянутий керівництвом Ужгородської райдержадміністрації.

Сучасний спортивний комплекс звели для спортсменів та футбольних команд які займаються тут готуючись до участі у різних турнірах, а також медичний кабінет і багатофункціональний зал, де зможуть займатися не тільки спортсмени, а й місцеві жителі.

Остання зміна сторінки: 20-05-2021 15:55