ОРГАНІЗАЦІЯ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТАХ

Відбулося засідання робочої групи з організації пасажирських перевезень під головуванням заступника голови райдержадміністрації Віталія Дупина. До наради долучилася також в.о. голови райдержадміністрації Христина Мацко, перевізники, в режимі відеоконференцзвязку приєднався директор департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Закарпатської обласної державної адміністрації Едуард Маляр, а також представники територіальних громад.

На порядок денний винесено питання про зміни в оголошення проведення конкурсу із визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району.

Робочою групою враховано пропозиції територіальних громад до оголошеного конкурсу і відповідно до цього будуть внесені певні зміни.

Питання проблем пасажироперевезень тримаються на особливому контролі райдержадміністрації і Віталія Михайловича особисто. Якісна організація пасажирських перевезень є одним з головних завдань, рішення якого забезпечує життєдіяльність нашого району.

 

Остання зміна сторінки: 08-04-2021 14:03