Організація пасажирських перевезень на приміських маршрутах

У відповідності до постанови Верховної Ради України 17.07.2020  №807-IX „Про утворення та ліквідацію районів” змінились межі Ужгородського району. З метою організації пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах, що не виходять за межі новоствореного району, розпорядженням  в.о. голови райдержадміністрації Христиною Мацко було створено робочу групу з організації пасажирських перевезень.

Заступник голови райдержадміністрації Віталій Дупин, як головуючий провів перше засідання робочої групи,  на якій було обговорено ряд важливих питань, а саме:

  •  зміни у мережі автобусних маршрутів що не виходять за межі району;
  •  утворення нового конкурсного комітету із визначення перевізників на автобусних маршрутах;
  •  оголошення конкурсу перевізників на автобусних маршрутах де закінчуються терміни дії договорів про перевезення та не було визначено перевізників пасажирів;
  •  укладання договорів із перевізниками, що визначені переможцями у конкурсах райдержадміністрацій, що увійшли до складу Ужгородського району.

За результатами засідання робочої групи напрацьовані пропозиції для голови райдержадміністрації з метою прийняття відповідних рішень шодо організації перевезень пасажирів.

Остання зміна сторінки: 24-03-2021 13:58