Новини

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.

Кому буде актуальна програма?

Про місцеві бюджети в умовах воєнного стану говоритимуть під час чергового публічного діалогу «Децентралізація на зв’язку».

Основні питання:
▪️стратегічні підходи до реформування системи місцевих фінансів
▪️взаємозв’язок Стратегії розвитку громади із бюджетним процесом
▪️чіткий розподіл повноважень та відповідного фінансового ресурсу

Програма DOBRE запрошує на вебінар «Актуальні питання щодо здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану. Огляд останніх змін».

Учасники онлайн-заходу розглянуть зміни до закупівельного законодавства, які стосуються проведення процедур відкритих торгів, формування вимог до тендерних документацій та оприлюднення інформації про закупівлі в системі Prozorro.

Вебінар буде цікавий для представників органів місцевого самоврядування, місцевих фінансових органів, уповноважених осіб з питань публічних закупівель установ та організацій комунальної власності.

Захід відбудеться 19 квітня о 10:00.

БУДІВНИЦТВО БЕЗ КОРУПЦІЙНИХ СХЕМ: РЕЗУЛЬТАТИ ОНЛАЙН-ПОСЛУГ ЗА ПЕРШІ ТРИ МІСЯЦІ 2024 РОКУ

Будівництво без корупційних схем: результати онлайн-послуг за перші три місяці 2024 року

Прозоре та швидке будівництво без хабарів — реальність завдяки цифровізації. Щоб українці отримували будівельні послуги без корупції та паперової тяганини, у 2020 році створили Єдину державну електронну систему у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Система створює та зберігає документи, які фіксують характеристики й стан об’єктів на різних етапах будівництва.

ЯК БОРОТИСЯ З КОРУПЦІЄЮ В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. СЕРІАЛ ВІД ДІЯ.ОСВІТА

Хочете стати рушієм змін у своїй громаді та навчитися протидіяти корупції? Тоді освітній серіал «Антикорупційна робота в органах місцевого самоврядування» саме для вас!

У 9 серіях топові спікери розкажуть:
 як міжнародне законодавство регулює протидію корупції
 як організувати антикорупційне навчання для працівників органу
які документи розробити для ефективної антикорупційної політики
як мінімізувати прояви типових корупційних ризиків у діяльності місцевої влади

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

ВІДКРИТІ ДАНІ В ГРОМАДАХ — CLARITY PROJECT ЗАПУСКАЄ АНАЛІТИЧНУ ПЛАТФОРМУ CLARITY HROMADA

Clarity Hromada (http://clarity-project.info/hromada/) — це система дашбордів з аналітичними даними, яка допомагає відстежувати ключові показники громад:

Як отримати допомогу українським фермерам та агровиробникам?

До постанови Кабінету Міністрів України № 918 від 16 серпня 2022 року „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції” внесено зміни (постанова Кабінету Міністрів України № 300 від 15.03.2024 року) в частині розширення напрямів державної підтримки аграріїв, зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі (далі - ДАР https://www.dar.gov.ua/), та збільшуються суми виплат.